FACADEUDSMYKNING

Vi udfører facadeudsmykning i beton og kunststen. Vi har erfaring i alt fra den enkle facadeudsmykning til den detaljerede udsmykning.

Johnny Jacobsen stukkatoer hos Jacobsen og Friis

Johnny Jacobsen
Mobil: +45 20483116
stukinfo@jacobsen-friis.dk

Facadeudsmykning

Vi skaber facadeudsmykning i beton og kunststen. Traditionelt set er det søjler, baluster, buer, kvadre, friser m.m. som du kan se på slotte, herregårde og offentlige bygninger. I dag restaurerer vi mange af disse udsmykninger fra bunden, fordi deres gamle jernarmeringer er i forfald. Vores løsninger bliver skabt som tro kopier af de originale.

Renovering af facadeudsmykning

Vi har lang erfaring i renovering af facadeudsmykninger i beton eller kunststen.  Vi ønsker at bevare vores kulturskat for eftertiden. Derfor udfører vi reparationerne i nøje overensstemmelse med de originale teknikker. I samme stil blander vi materialerne til at ligne de gamle både i struktur og farve. Til slut patinerer vi reparationerne på forskellig vis, så de nye dele bliver usynlige. Resultatet bliver en facade, der igen står i fortidens lys.

Moderne facadeudsmykning

Facadeudsmykning lever videre i nutidens arkitektur. Beton og kunststen er nemme materialer med uendelige designmuligheder. En del af vores opgaver består derfor i at skabe søjler og detaljer til nye bygninger. Arkitekternes ønsker strækker fra helt enkle elementer i moderne stil til de rigt detaljerede med design fra fortiden. Vi er med fra den første ide til det færdige produkt. Det giver en optimal, langtidshold løsning.

Trapper og balustrader

Balustrader er en smuk måde at give bygningen et unikt finish. Vi udfører alle typer facadeudsmykninger i beton og kunststen tilpasset bygningens farver. Vi støber typisk elementerne på vores værksted, kører dem til adressen og løfter dem på plads med vogne og trisser. For at beskytte græs og fliser mod kørespor, lægger vi underlag ud. Store elementer støber vi på stedet.