STUK

STUK UDFØRT EFTER GAMMEL TRADITION

STUK

Stuk er en del af det gamle europæiske håndværk. Vi har mange års erfaring og indsigt i stukkatørfagets finesser. Vi arbejder for at genskabe det gamle håndværk i sin ædleste form.  Stuk, som man kan opleve ved besøg i gamle flotte bygninger i Danmark eller på ferier i det sydlandske, hvor stukarbejde er en fryd for øjet.

STUK REPARATION & RESTAURERING

Stuk i hjemmets rum er typisk skabt i gips. Reparationer af stuk kan foregå ved mindre udbedring af eksisterende stuk i jeres bolig. I nogle tilfælde kan dele af stukken være så medtaget, at vi må skabe ny stuk til udskiftning af dele eller hele den eksisterende stuk. I så fald tager vi et aftryk af jeres stuk og skaber nye meter stuk i samme stil på vores værksted. Uanset metoden genskaber vi det oprindelige rums atmosfære til glæde for jer og eftertiden.

STUK NY & GENSKABT

På vores værksted skaber vi ny stuk i gips.  Ny stuk kan skabes med samme form som jeres eksisterende stuk. Det gør vi enten ved at skabe en form over den eksisterende stuk hvis den er ornamenteret. Hvis gesimsen er glat, aftegner vi formen og skaber en model, som vi kan bruge til at trække ny stuk. Ønsker I derimod at udskifte eller montere ny stuk, har vi mange designs at vælge imellem. Jeres muligheder spænder fra enkel, moderne stuk til detaljeret stuk i fortidens stil.