STUK

Stuk udført af Johnny Jacobsen efter gammel dansk tradition. Vi har mange års erfaring i at restaurere og reparere stuk eller opsætte ny stuk i et design, som matcher jeres bolig.

Johnny Jacobsen stukkatoer hos Jacobsen og Friis

Johnny Jacobsen
Mobil: +45 20483116
stukinfo@jacobsen-friis.dk

Stuk efter gammel tradition

Stuk er en del af det gamle europæiske håndværk. Jacobsen & Friis har mange års erfaring og indsigt i stukkatørfagets finesser. Vi arbejder for at genskabe det gamle håndværk i sin ædleste form.  Stuk, som man kan opleve ved besøg i gamle, flotte bygninger og slotte i Danmark eller på ferier i det sydlandske, hvor stukarbejde er en fryd for øjet.

Ny stuk i jeres stil

Vi kan skabe ny stuk med samme form som jeres eksisterende stuk. Det er typisk relevant, hvis stukken er skadet eller I ønsker den gentaget i samme form i flere rum.

Hvis stukken er ornamenteret, skaber vi en form over den eksisterende stuk. Dermed kan vi støbe nøjagtig samme stuk igen. Hvis gesimsen er glat, aftegner vi formen og skaber en model, som vi kan bruge til at trække ny stuk.

Hvis I derimod ønsker at udskifte eller montere stuk i nyt design, har vi et stort katalog til jeres inspiration. Det er muligt at få specialdesignet stuk, hvis I har helt unikke ønsker til form, motiver eller størrelse.

Stuk reparation og restaurering

Stuk i hjemmets rum er typisk skabt i gips. Vi kan typisk reparere eksisterende stuk med mindre udbedringer i jeres bolig. Vi kan indfarve gipsen, hvis der er nødvendigt, så vores reparationer fremstår som en del den oprindelige stuk.

I nogle tilfælde kan dele af stukken være så medtaget, at vi må skabe ny stuk til udskiftning af dele eller hele den eksisterende stuk. I så fald tager vi et aftryk af jeres stuk og skaber nye meter stuk i samme stil på vores værksted.

Uanset metoden genskaber vi det oprindelige rums atmosfære til glæde for jer og eftertiden.