FIGURER

Vi skaber nye figurer, relieffer og statuer i gips, beton og kunststen. Vi har desuden lang erfaring med at reparere og udbedre relieffer og statuer i enhver stil.

Johnny Jacobsen

Johnny Jacobsen
Mobil: +45 20483116
stukinfo@jacobsen-friis.dk

Fugle i gips til loft og væg

Vi tilbyder svaler, duer, finker, ørne eller specialdesignede fugle i gips til udsmykning af jeres loft og væg. Vi sætter gerne fuglene op for jer eller leverer til egen opsætning. Kombinationen af fugle og stuk er meget elegant på loft og vægge. Vi hjælper gerne til at finde former, så helheden matcher jeres stil.

Stuk fugl i gips svale 4

Fugl i gips 1

Stuk fugl i gips 3

Fugl i gips 2

Stuk fugl i gips 5

Fugl i gips 3

Stuk fugl i gips 2

Fugl i gips 4

Stuk fugl i gips 1

Fugl i gips 5

Figurer i jeres unikke design

Vi kan tilbyde special designede figurer af ørne, løver, ulve, hunde m.m. Figurer og statuer kan enten udføres i gips til indendørs opstilling eller i beton til terrasse, have eller parker.

Når vi specialfremstiller figurer, samarbejder vi med en kunstskulptør. Derfor kan vi tilbyde figurer, der matcher jeres unikke ønsker og stil.

Måske skal figuren matche jeres gesimser? Vi har blandt andet udarbejdet en gesims med eventyrtema efter ønske fra en privatkunde. I er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres ideer.

Gesims med eventyrtema af Jacobsen & Friis

Restaurering af figurer og statuer

Trænger jeres figur eller statue til at blive renset eller restaureret?

Vi har lang erfaring i at rense og reparere figurer med indsigt i materialets patina over tid. Når vi arbejder med figurer blander og farver vi materialet. Derved fremstår vores reparationer som en del af det originale emne.

Skader på relieffer, figurer og statuer

Flytteskader på relieffer, figurer og statuer kan ske, hvis emnet ikke er understøttet optimalt. Vi kan reparere eller genskabe alle størrelser af statuer og relieffer i gips, beton og kunststen. Vores erfaring betyder, at reparationerne bliver usynlige på overfladen af emnerne.

Skadet relief

Skadet relief i gips

Relief bagside i gips stukkatoer Jacobsen-Friis

Opbygning af relief

Afretning af relief

Afretning af relief

Repareret relief

Repareret relief